Töltse le a Növényvédelmi Magazin legutóbbi számát a képre kattintva!


A Növényvédelmi Szövetség küldetése a fenntartható, innovatív növényvédelmi technológiák elősegítése, együttműködés a jogszabályalkotókkal, hatóságokkal, partnerszervezetekkel.
Idén ősszel indult el a Növényvédelmi Szövetség tájékoztató kampánya Vele vagy nélküle címmel, mely az Európai Növényvédelmi Szövetség (ECPA) támogatásával valósult meg, célja a fogyasztói tudatosság erősítése, a felelős növényvédőszer-használat elősegítése, a gazdálkodók segítése a növényvédelem fontos kérdéseinek kiemelésével, valamint egy felület biztosítása a növényvédőszerekkel kapcsolatos társadalmi párbeszéd lebonyolításához.
A kampány egyik eszköze a Növényvédelmi Magazin, melyben a növényvédelem aktuális, fontos kérdéseire keresünk válaszokat. Szó esik benne károsítókról – a fuzáriumról és az évek óta jelentős fenyegetést jelentő, karantén betegségről, a szőlő aranyszínű sárgaság fitoplazmáról -, integrált növényvédelemről, a növényvédőszer-hamisítás veszélyeiről, környezetvédelmi kérdésekről – sok minden más mellett.
Töltse le a Növényvédelmi Magazint most!