Novembertől ismét téli gyűjtési időszak

A Cseber Nonprofit Kft. az idei évben is meghirdeti téli gyűjtési akcióját. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi gyűjtőhelyünkkel és egyeztessenek a gyűjtés részleteiről. Az Önhöz legközelebb eső gyűjtőhelyüket a térképes kereső segítségével tudja megtalálni a „CSEBER Gyűjtőhelyek” menüpont alatt.

A CSEBER immár 20 éve gyűjti a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóeszközöket

Ez a növényvédő szeres kannákra és csávázott vetőmagos zsákokra vonatkozik. A legelső gyűjtés 2003. év nyarán került megszervezésre.

Kérjük Önöket, hogy a növényvédő szeres kannákat háromszor öblítsék ki, melynek technikáját a honlapjukon található oktatóvideók is bemutatják, továbbá a “Három a magyar igazság” – Kampány menüpontban is tájékozódhatnak a technikáról.

A CSEBER nem áll szerződéses kapcsolatban a kizárólag műtrágya gyártó-forgalmazó cégekkel, így az általuk forgalomba hozott műtrágyás zsákokat és kannákat nem áll módjukban gyűjteni. A gyártó-első forgalomba hozó kötelezettsége a kiürült csomagolóeszközök gyűjtése, átvétele. Kérdés esetén mindig forduljanak a termék gyártójának képviselőjéhez.

Együttműködésüket köszönjük!

Cseber Nonprofit Kft.